Yoga & Soundsessie & Yoga Nidra Workshop zondag 8 maart 2020

Zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag en naar aanleiding daarvan bied ik een Speciale Yoga Workshop aan.
Het thema is Vrijheid. Vrijheid voor iedereen, in je hoofd en hart. Vrijheid vanuit inzicht en liefde voor jezelf en de prachtige wereld om je heen.
We beginnen met een Hatha Yoga les, lekker dynamisch in beweging met een flow van yoga houdingen, daarna mag je heerlijk genieten van een Soundsessie waarbij diverse instrumenten worden gebruikt, zoals o.a. klankschalen, koshi, tincha, oceandrum en handdrum. Deze klanksessie gaat over in een ontspannende Yoga Nidra.
3 verschillende onderdelen die samen een prachtig geheel vormen.
Deze workshop vindt plaats in de prachtige ruimte van Geerten Linsen, In de Sigarenfabriek, Valkenswaard.

Wat is yoga Nidra? Bij deze bijzondere vorm van Yoga lig je in een langdurige ontspanning. Het is een prachtige rustgevende ervaring waarbij je de diepere lagen van je lichaam & geest, hoofd & hart kan (leren) ontspannen. Daardoor is het mogelijk je (onbewuste) patronen en Samskara`s (diepe indrukken) te verwerken en los te laten. De lange Yoga Nidra wordt voorafgegaan door een yogales waarin rustige zachte bewegingen centraal staan, als voorbereiding voor je lichaam en geest op het langere stilliggen. Ik begeleid je door je stilte momenten.

Kosten € 25,-  inclusief lunch 10:00-13:30. Je bent welkom vanaf 10:00 voor thee en koffie, we beginnen om 10:30, de workshop duurt 2 uur en daarna eten we samen.
Locatie: In de Sigarenfabriek, Valkenswaard.

Schrijf je op tijd in… de meeste workshops zijn zo vol!
Aanmelden vooraf. Mocht je meer info willen, vraag gerust. Je bent van harte welkom!

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Frankrijk, Spanje of Marokko!

 

Pin It on Pinterest