Najaar 2019 |

Deze Yoga Teacher Trainingsdagen en het Yoga Teacher Training Weekend zijn specifiek voor (aankomende) yoga docenten. Verdieping en opnieuw leren. Er is ruimte voor interactie en onderling uitwisselen van ervaringen en vragen. Binnen de verschillende onderwerpen die aan bod komen kan je altijd je eigen inbreng meenemen voor nog meer interessants wat we samen kunnen delen en onderzoeken.
Zo leren we van en met elkaar en houd je je yoga practise levend en actief.

Zaterdag 31 augustus Zwangeren & post-zwangeren in je lessen
Zaterdag 28 september Aanpassingen & hulpmiddelen
Zaterdag 2 november Rug, Nek & Schouders
Weekend Vrijdag 29 november t/m Zondag 1 december Yoga Verdieping

Voor de zaterdag data: Om 10 uur staat er koffie en thee voor je klaar. De lessen zijn van 10:30-13:00 en 14:00-16:00.
Daarna sluiten we de dag samen af. Er wordt een gezonde vegetarische zelfgemaakte soep of salade voor je geserveerd tijdens de lunch.
Groepsgrootte maximaal 12 yogi`s.

Voor het weekend: Vrijdagavond 18:00 beginnen we en zondag na de lunch sluiten we samen af rond 15:00. Er zijn elke dag meerdere yoga- en meditatielessen. Dit zijn heerlijk intensieve lessen waarbij er vanzelfsprekend ruimte is voor vragen en interactie om zo samen de diepte in te gaan over alles wat e maken heeft met de yogabeoefening. Zoals asana, pranayama, lessen maken, lesgeven, correcties en aanpassingen. Dat wat jij zelf inbrengt waar je meer over wil weten of vragen over hebt is zeer welkom!
Er zijn een beperkt aantal plaatsen om te overnachten, je werkt dus in een kleine groep waardoor er veel aandacht is voor jou en jouw yoga vragen, ontwikkeling en lesgeven. Groepsgrootte maximaal 10 yogi`s.
Dit super yoga weekend is geheel verzorgd, 2 overnachtingen, alle vegetarische maaltijden, tussendoor thee, koffie en (gezond) lekkers.
Kijk hier onder voor de korting als je alle data mee wil doen!

Locatie: LaToja Yoga & Meditatie / Business & Mind. Meerstraat 8 5552 JE Valkenswaard
Deze prachtige locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto vanuit verschillende richtingen van het land, er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij.

Deze Teacher Training helpt je verder in je ontwikkeling als Yoga docent

Aanmelden vooraf noodzakelijk.
Kosten € 85,- per workshop op zaterdag. € 285,- voor het Yoga Teacher Training Weekend. Ben jij zo enthousiast dat je graag aan alle data mee doet dan ontvang je een korting van € 25,- op de totaalprijs.

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Spanje of Marokko!

 

Pin It on Pinterest