Yoga Teacher Training

Nieuwsgierig, leergierig, altijd onderweg op je yoga pad… super! En herkenbaar.

Yoga Teacher Training

Deze Teacher Training is voor Yoga docenten en er kunnen maximaal 12 personen per keer mee doen. Dit is een bewuste keuze zodat er ruimschoots tijd en aandacht is voor iedereen in de interactieve lessen. Er is ruimte en tijd voor uitwisseling van ervaringen specifiek gelinkt aan de verschillende onderwerpen die aan bod komen en voor de vragen die je hebt. De Teacher Trainingsdagen kan je los van elkaar volgen, maar ook als reeks… dat heeft mijn voorkeur omdat we dan kunnen terugpakken op voorgaande onderwerpen en we zo nog meer de verdieping in kunnen gaan met betrekking tot de onderwerpen en met elkaar. De Teacher Training is bedoeld als ondersteuning en verdieping voor jou als yoga docent… dat spreekt voor zich. Maar neem je tijd, zie het niet als iets om meteen door te geven aan anderen, geef eerst aan jezelf. Genoeg tijd nog om er anderen blij mee te maken.

 

In de ochtend is er een lange yogales. Na de lunch (klein uurtje) is er theorie, ruimte voor vragen en uitwisseling, daarna nog een yogales.

Je ontvangt informatie op papier over de onderwerpen die aan bod komen.

De mogelijkheden en onderwerpen zijn eindeloos. Bijvoorbeeld; asana, pranayama, serie’s, correcties, hond up en down. Voor een volgende reeks kan o.a. aan bod komen; rug & torsies, zwangeren in je lessen, dynamisch & statisch, kracht & ontspanning, hulpmiddelen & aanpassingen.

Nieuwe data voor 2019 worden binnenkort bekend gemaakt. zal weer in het najaar zijn, dit keer waarschijnlijk op zaterdagen.

Om 10:00 staat er thee, koffie en lekkers klaar. We beginnen om 10:30 en gaan door tot 16:00, en onderbreken natuurlijk voor een lekkere lunch met thee, koffie en een heerlijke vegetarische soep en salade die vers gemaakt zijn. Alle yogamaterialen zijn aanwezig. Voor deze fijne leerzame dag betaal je € 85,- per keer. All inclusive!

Meld je je aan voor alle data? Fijn! Je krijgt dan een korting en betaalt geen € 340,– maar € 325,-. Wil je een factuur voor je administratie? Prima, dan komt er € 5,- per factuur administratiekosten bij.

 

Yoga Teacher Training

Nieuwe data voor 2019 worden binnenkort bekend gemaakt. zal weer in het najaar zijn, dit keer waarschijnlijk op zaterdagen.

Deze Teacher Training vindt plaats in de prachtige Yoga Studio LaToja van Geerten Linsen Meerstraat 8, 5552 JE Valkenswaard. De Yoga Studio is goed bereikbaar met openbaar vervoer, met de auto is het een kleine 10 minuten vanaf de snelweg A2 vanuit het noorden en het zuiden.

Pin It on Pinterest