Yoga Teacher Training

Nieuwsgierig, leergierig, altijd onderweg op je yoga pad… super! En herkenbaar.

Yoga Teacher Training

Vorig jaar hadden we zulke fijne dagen samen, en leerzaam! Dus heel fijn dat er ook dit jaar weer Teacher Trainingsdagen en een Teacher Training Weekend in het vooruitzicht zijn. Deze Teacher Training is voor (aankomende) Yoga docenten, voor ervaren enthousiaste Yogi`s die op zoek zijn naar verdieping of voor degene die yoga als ondersteuning in zijn/haar werk wil inzetten. De groepen zijn klein, er is ruimte voor 12 mensen. Dit is een bewuste keuze zodat er ruimschoots tijd en aandacht is voor iedereen in de interactieve lessen. Er is ruimte en tijd voor uitwisseling van ervaringen specifiek gelinkt aan de verschillende onderwerpen die aan bod komen en voor de vragen die je hebt. De Teacher Trainingsdagen kan je los van elkaar volgen, maar ook als reeks… dat heeft mijn voorkeur omdat we dan kunnen terugpakken op voorgaande onderwerpen en we zo nog meer de verdieping in kunnen gaan met betrekking tot de onderwerpen en met elkaar. De Teacher Training is bedoeld als ondersteuning en verdieping voor jou als mens en als yoga docent… dat spreekt voor zich. Maar neem je tijd, zie het niet als iets om meteen door te geven aan anderen, geef eerst aan jezelf. Genoeg tijd nog om er anderen blij mee te maken.

 

Yoga Teacher Trainng 2020

De data voor 2020 worden binnenkort bekend gemaakt.

Om 10:00 staat er thee, koffie en lekkers klaar. In de ochtend is er een lange yogales, na de lunch (klein uurtje) is er theorie, ruimte voor vragen en uitwisseling, daarna nog een yoga les.

We beginnen om 10:30 en gaan door tot 16:00, en onderbreken natuurlijk voor een lekkere lunch met thee, koffie en een heerlijke vegetarische soep of salade die vers gemaakt is. Alle yogamaterialen zijn aanwezig. De kosten voor deze fijne leerzame dagen zijn € 90,-.

Inschrijven! Meld je je aan voor alle data? Fijn. Je krijgt dan een korting van € 5,- op het totaal bedrag.
Wil je een factuur voor je administratie? Prima, dan komt er € 5,- per factuur administratiekosten bij.

Je ontvangt informatie op papier over de onderwerpen die aan bod komen.

De mogelijkheden en onderwerpen zijn eindeloos. Bijvoorbeeld; zelf lessen maken, omgaan met je cursisten, asana, pranayama, serie’s, correcties, hond up en down, rug & torsies, zwangeren in je lessen, dynamisch & statisch, kracht & ontspanning, hulpmiddelen & aanpassingen, thema`s, draagkracht vanuit het bekken, Yin Yoga, Meditatie, Yoga Nidra en Hatha Yoga.

Yoga Teacher Training

Nieuwe data voor 2020 worden te zijner tijd bekend gemaakt, deze zullen weer in het najaar zijn.              De Teacher Trainingen zijn meestal op vrijdag of zaterdag.

Deze Teacher Trainingen vinden plaats in mijn eigen yogaruimte in woonwerkgemeenschap de Refter in Ubbergen/Nijmegen en/of in de Yoga Sigarenfabriek Valkenswaard. De Yoga Studio’s zijn beide goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.

Pin It on Pinterest