29 juni 2019 – 5 juli 2019

Het Yoga Summer Retreat in Spanje! Yoga.. ontspanning… zon.  Al 2 maal eerder was er een super Yoga Retreat in Spanje. En ook de laatste keer hebben de lieve gasten die met me mee waren alweer gevraagd naar de mogelijkheden voor een volgende keer. Daarom heb ik dat meteen in actie omgezet en een datum geprikt. Heerlijk om naar uit te kijken toch! Een aantal jaren geleden heb ik een prachtige plek gevonden in Spanje bij B&B Can Portell, ze verzorgen heerlijke maaltijden. De kamers zijn zeer kleurrijk en prachtig ingericht en je kan er ook nog een fijne massage boeken. Deze massage is echt een aanrader, zelf aan de lijve ondervonden. Een kundige lieve masseuse, die echt vanuit haar hart werkt. Er is een grote tuin en een heerlijk zwembad.

De fijne sfeer, het geweldige eten, de prachtige tuin. Een Yoga Retreat dat je niet snel zal vergeten. 
Elke dag meerdere yoga- en meditatielessen. Mijn lessen zijn toegankelijk voor iedereen, je hoeft echt geen ervaren yogi te zijn. Eindelijk dat boek lezen, luieren en slapen, een paar dagen er tussenuit met je lief, bijpraten met je zus of vrienden.. . tijd voor jezelf! Begin de zomer goed, begin met jezelf. Tussen de lessen door is er genoeg ruimte voor je eigen invulling, zoals bijvoorbeeld een wandeling. En Yoga in de buitenlucht is echt dubbel zo fijn.

€ 675,- inclusief bijna alles. Lente Actie € 50- Korting!
Elke dag meerdere yoga- en meditatie lessen. Alle yogamaterialen zijn aanwezig.
6 nachten in het prachtige gezellige verblijf, de geweldige maaltijden, drankjes bij de maaltijden, een opgemaakt bed, handdoeken, gebruik van het zwembad, alle yogamaterialen en de gastvrijheid van Debbie van B&B Can Portell

Exclusief transfers en vlucht van Nederland naar Spanje en terug.
De drankjes die je buiten de maaltijden wil nuttigen zijn voor eigen rekening.
Mocht je hierover meer info willen, bel of mail me dan komt het naar je toe.

Graag tot ziens in Spanje

Pin It on Pinterest