Zondag 13 – vrijdag 18 oktober 2019

Ga je mee naar mijn onverwachte *ontdekking? Ik heb er zo’n zin in!
Mee op yoga Retraite in de herfstvakantie om 6 dagen lang te genieten van de dagelijkse (3x) yoga- en meditatielessen, het heerlijke eten, de stilte, de wandelingen, de open haard, de brocantes… de herfstkleuren van het weidse uitzicht. De kamers zijn schitterend. Je slaapt met 2 op een ruime kamer met een eigen bed. Aantal beschikbare plaatsen is maar voor 8 deelnemers.
Inclusief 5 overnachtingen, beddengoed en handdoeken, ontbijt-lunch-diner en alle yoga- en meditatielessen. De yogamaterialen neem ik voor je mee. De hele dag kan je koffie/theezetten voor je zelf, een stuk fruit nemen en s’middags wat lekkers. Alle maaltijden zijn vegetarisch.

We starten elke dag met een stille vroege ochtend yoga/meditatie les, daarna staat er een ontbijtje voor je klaar. In de ochtend heb je de tijd aan jezelf. Later in de ochtend is de volgende yogales om half 12, na afloop lunchen we om 1 uur, daarna ga je weer verder met relaxen, dromen, wandelen, lezen, slapen… genieten. Aan het einde van de middag gaan we nog een keer naar de zolderverdieping voor de 3e yogales, dat is om half 6. Het avondeten staat dan op tafel om 7 uur. (het kan zijn dat er, eventueel in overleg, een kleine wijziging is in de tijden. En ergens in het midden van de week heb je ook een dagje vrij van de yogalessen om zelf je dag in te delen. Ik bekijk dan nog wat het beste uitkomt met het weer. Je bent welkom bij elke yogales maar je kan ook gerust een les voorbij laten gaan. Mijn yogalessen zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring of flexibiliteit, en waar nodig pas ik de houdingen persoonlijk voor je aan.  

De yoga vakantie vindt plaats in een prachtig oud huis, het is geen luxe plek maar wel een met karakter en je zal je ogen uitkijken. We mogen ervan mee genieten van de nieuwe bewoners, ze delen hun plek met hun gasten. 

Wat neem je zelf mee? Het is dan al lekker herfst en dus kan het fris zijn, dus heerlijk warme truien en sokken voor bij de open haard en na de wandelingen in het bos lijkt me een goed idee. En wandelschoenen zijn handig. Verder een warme deken voor de eindontspanning aan het einde van je yogales is heerlijk comfortabel. Een stapeltje boeken die nog liggen te wachten op je, daar heb je dan vast tijd voor. en vergeet je yogakleding niet.. lekker comfy om in te bewegen en te ontspannen. 

*En dan mijn onverwachte ontdekking! Zomaar gevonden nu net een weekje geleden. Een nieuwe locatie voor heerlijke yoga vakanties, nieuw voor mij dan. Want dit eeuwenoude Franse herenhuis is absoluut een meer dan prachtig enorm groot herenhuis, in in klein dorpje in La France. Het is nu van Edda en Peter, maar ongeveer 300 jaar lang van een voorheen rijke Franse familie.
Dit huis is echt een kunstwerk van binnen, er is nog zoveel van de oude inrichting bewaard gebleven en dat is nu na ruim 30 jaar leegstand door de nieuwe bewoners liefdevol bewoonbaar gemaakt. Het is nog volop in ontwikkeling.

Praktische info: Aankomst zondagmiddag tussen 2 en 4 uur. Dan sta ik voor je klaar om je te verwelkomen met koffie/thee en lekkers. Na de kennismaking en het settelen op je kamer volgt de eerste yogales om half 6. Op de laatste dag, vrijdag nemen we na de super heerlijke Yoga Herfst Retraite weer afscheid van elkaar na de lunch. Alle maaltijden zijn vegetarisch.

Om je een indicatie te geven hoe lang je reis duurt, het is op rijafstand van Utrecht 5,5 uur en Maastricht 4 uur.

Speciale prijs/aanbieding voor deze try-out is € 475,-

Graag tot ziens bij een van de Yoga Workshops, Yoga Weekenden en Yoga Vakanties in Nederland, België, Frankrijk, Spanje of Marokko!

 

Pin It on Pinterest